Ikona Kockastih ogorčena bivšim izbornikom reprezentacije

Ikona Kockastih ogorčena bivšim izbornikom reprezentacije

Niko Kovač ga nije volio, a uskratio mu je nastup u rodnom Brazilu.

Eduardo da Silva/Foto Facebook

Eduardo Da Silva, nekadašnji napadač hrvatske nogometne reprezentacije, i sa 29 postignutih pogodaka treći u poretku njenih najboljih strijelaca, danas je igrač brazilskog Atletico Paranaensea, ali i nogometaš kojeg rado pamte navijači “Vatrenih”. 

Osim po golovima, Brazilca koji je ostavio veliki trag u hrvatskom nogometu, postizao golove i u reprezentaciji i u Dinamu, pamti se i po sudskim sporovima. Poznato je da je sudske parnice vodio na više strana. Podsjeća da je sa Zdravkom Mamićem sve raščistio i danas je u dobrim odnosima, no kada je riječ o bivšem izborniku Niku Kovaču, tvrdi da on za njega više ne postoji.

Eduardo Da Silva nije mu oprostio. Podsjeća da nikad neće shvatiti zašto ga nije želio uvesti u igru protiv reprezentacije rodnog mu Brazila, i to na tlu na kojem je napravio prve nogometne korake, i iz kojeg je i stigao u Hrvatsku.

Podsjeća Dudu,” bilo je deset minuta do kraja, gubimo 1:3, napravljene su bile samo dvije izmjene i treću uopće nije napravio”. Sve ostalo je povijest.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac poručuje da je Kovač, što se njega tiče, nula od čovjeka, jer ako nema osjećaj za neke stvari onda mu ništa ne znači ni trenersko znanje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.