Ima li nade za spas?

Ima li nade za spas?

U klubu se nadaju novom investitoru.

foto: https://www.facebook.com/NKIstra1961Pula/photos/

Prošlog tjedan nogometaši trenera Darka Raića-Sudara napokon su krenuli sa pripremama, a danas u odigrali i prvu prijateljsku utakmicu.

Već smo puno članaka napisali o Istri 1961, o istarskom nogometu i spašavanju kluba..

Ovih dana opet se pojavila priča kako će ljudi iz kruga bliskog klubu krenuti sa sastancima oko novog vlasnika. Danas bi u Pulu trebao stići jedan hrvatski poduzetnik, a razgovarat će s predstavnicima grada. Nakon njega u klub na razgovore trebali bi stići i investitori iz Mađarske te Njemačke. Što se tiče investitora iz Njemačke, navodno potencijalni kupac već ima neki klub na istoku Europe. Kako izgleda, stvari su se pokrenuli iz mrtve točke. Dionice kluba su drastično pale te budući vlasnik neće morati izdvojiti značajna sredstva za kupnju kluba.

Što se tiče priprema prve momčadi, uz ostanak sedam igrača koji su tu bili i prošle polusezone, ovih dana se pridružio i još jedan bivši igrač Istre, Andrea Ottochian. U klubu se trenutno nalazi nekolicina igrača na probi te će oni ostati ako zadovolje stručni stožer. Danas je odigrana i prva prijateljska utakmica, a protivnik im je bio Hrvatski Dragovoljac. Igrači Istre pobijedili su sa 2:0 Pamićevu momčad, a pogotke za Istru postigli su Andrea Ottochian i mladi istarski napadač, Elvis Trešnjić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.