Infantino i Sorokin čestitali Hrvatskom nogometnom savezu i Vatrenima

Infantino i Sorokin čestitali Hrvatskom nogometnom savezu i Vatrenima

Hrvatski nogometni savez dobio je mnoge čestitke za uspješno odrađene kvalifikacije za nadolazeću svjetsku smotru.

foto: http://www.fifa.com

Po plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na adresu Hrvatskog nogometnog saveza stigle su brojne čestitke, uključujući i one predsjednika FIFA-e te predsjednika Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva.

Hrvatski nogometni savez dobio je mnoge čestitke za uspješno odrađene kvalifikacije za nadolazeću svjetsku smotru, a posebno se ističu one Giannija Infantina, predsjednika Svjetske nogometne federacije (FIFA) i predsjednika Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva Alekseja Sorokina.

Infantino je u svojem pismu upućenom predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru poručio: “Želio bih čestitati i vama osobno i vašoj reprezentaciji na plasmanu na najveće sportsko natjecanje na svijetu”.

“Ovo je peti put da se Hrvatska kvalificirala za Svjetsko prvenstvo, što je uspjeh za koji su zaslužni svi koji su sudjelovali, kroz svoj trud i odlučnost. Iskrene čestitke upućujem igračima, izborniku Zlatku Daliću, cjelokupnom tehničkom i liječničkom osoblju te navijačima. Želim vam sve najbolje i radujem se skorom susretu”, naglasio je predsjednik FIFA-e.

Hrvatska će u Rusiji biti jedan od ukupno 14 europskih predstavnika, uz Belgiju, Dansku, Englesku, Francusku, Njemačku, Island, Poljsku, Portugal, Srbiju, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku te domaćina Rusiju.

“Kao organizatori najelitnijeg nogometnog događaja na svijetu, nećemo štedjeti truda kako bismo osigurali ugodan i radostan boravak svim sudionicima. Vašoj reprezentaciji želim mnogo uspjeha na natjecanju te će nam biti drago poželjeti vam dobrodošlicu već na završnom ždrijebu 1. prosinca u Moskvi”, poručio je Sorokin.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.