Iniesta: “Xavi i ja više ne možemo zajedno”

Iniesta: “Xavi i ja više ne možemo zajedno”

Andres Iniesta novinaru Marce dao je zanimljivu izjavu, kazavši kako "više baš i ne može igrati zajedno s Xavijem".

Andresi Iniesta/Foto: commons.wikimedia.org

Andres Iniesta i Xavi jedni su od najzaslužnijih za monumentalne uspjehe Barcelone u posljednjem desetljeću, no ljubav i sloga očito ne mogu trajati vječno. Španjolska je javnost ostala pomalo iznenađena izjavom koju je Iniesta dao novinaru Marce, rekavši kako njegovo partnerstvo s Xavijem više nije onako perolako kakvo je bilo u arhitektiranju najvećih uspjeha Katalonaca.

“Ponekad imam osjećaj da jednostavno ne možemo igrati zajedno. Stvari ne funkcioniraju, ali to se među igračima često događa. Ipak, uvijek je privilegija biti uz njega na terenu jer suigračima znatno olakšava posao, a ujedno i momčad čini boljom nego što to možda jest. Zajedno igramo već dosta dugo i unatoč tome što smatram da sada više baš i ne možemo zajedno, moji su osjećaji vezani uza godine provedene u igranju s njim i dalje sjajni”, izjavio je španjolski veznjak.

Iniesta je prokomentirao i visoku pobjedu Barcelone nad Rayo Vallecanom (6:1) kojom su se Katalonci nakon više od 100 dana vratili na vrh prvenstvene ljestvice.

“Više od činjenice da smo se vratili na čelo poretka veseli me sjajna atmosfera koja je vladala u svlačionici poslije susreta. Osjećamo se izvanredno i na taj način želimo nastaviti. Do kraja sezone još su dva mjeseca, a tek sada kreće najvažniji dio”, zaključuje Iniesta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.