Inter prihvatio poboljšanu ponudu engleskog velikana, Perišić postaje najskuplji Hrvat

Inter prihvatio poboljšanu ponudu engleskog velikana, Perišić postaje najskuplji Hrvat

Dugo se spekuliralo o odlasku Ivana Perišića iz Intera, a prema najnovijim vijestima iz Italije Perišić je spreman napustiti Inter i otići na Otok. Naime, engleski velikan Manchester United je podebljao prvotnu ponudu koja je iznosila 30 milijuna eura i sada za hrvatskog reprezentativca nudi 52 milijuna eura.

Inter je prethodno izvjesio cijenu za 28-godišnjeg Hrvata od 60 milijuna eura, no u Interu su svjesni kako će teško dobiti bolje uvjete od ovih koje je Jose Mourinho stavio pred svoj bivši klub i spremni su prihvatiti ponudu. Budući da se čeka na povratak Interovog sportskog direktora Sabatinija, transfer će vjerojatno biti finaliziran sljedećeg tjedna. Prema napisima u talijanskom tisku Perišić bi u Unitedu gotovo udvostručio primanja, koja bi se u slučaju prelaska na Old Trafford digla s 3 milijuna eura godišnje na preko 5 milijuna eura.

Ove vijesti sigurno neće dobro sjesti nadolazećem treneru Intera Lucianu Spallettiju, koji je zasigurno oko Perišića htio graditi novi Inter, no klub ima obavezu prodaje igrača uslijed FIFA-og financijskog fair-playa i prelazak Perišića u United se smatra gotovim poslom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.