Inter zbog ljetnih radosti kažnjava Perišića

Inter zbog ljetnih radosti kažnjava Perišića

Foto: Poreč Major 2017

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić uživa u omiljenoj ljetnoj rekreaciji u Poreču gdje je sudjelovao na turniru odbojke na pijesku. No, čini se da će svoj omiljeni ljetni hobi Perišić jako skupo platiti.

Naime, Perišić nije imao dozvolu Intera da nastupi na Poreč Majoru i zbog toga će ga talijanski klub sankcionirati s nekoliko desetaka tisuća eura kazne. Navedeno predstavlja još jedan nesporazum na relaciji Inter i Perišić, te se čini kako hrvatski reprezentativac svim silama želi natjerati Interove čelnike da ga prodaju u Manchester United. Pritom je potpuno jasna kazna Intera, budući da njihov igrač nije odabrao najbolji oblik zabave na ljetnom odmoru, pogotovo ako se uzme u obzir kako u odbojci na pijesku postoji izrazito velika opasnost od ozljeda koje bi mogle Perišića na dulje vrijeme izbaciti iz stroja kako za Inter tako i za reprezentaciju Hrvatske.

Naravno Inter nema takve namjere, te je i novi trener Luciano Spalleti naglasio kako Perišića vidi kao jednog od pokretača njegovog Intera. S Perišićeve strane, Hrvat i nema previše opcija budući da mu aktualni ugovor s Interom ističe 2020. godine. Koliko je bitan igrač talijanskom klubu dokazuje činjenica kako su čelnici Intera spremni Perišiću ponuditi novi, poboljšani ugovor, no čini se kako će Perišić do zadnjeg dana prijelaznog roka inzistirati na prodaji u drugi klub.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.