Interov do 2022. godine: Perišić novim ugovorom ušao u elitu

Interov do 2022. godine: Perišić novim ugovorom ušao u elitu

Talijanski nogometni klub Inter je na svojim stranicama objavio kako je Ivan Perišić stavio potpis na novi ugovor, koji će hrvatskog nogometnog reprezentativca vezati za milanski klub do 2022. godine. Perišić je osim produljenja ugovora dobio i značajno povećanje u plaći, pa sada prima 4,5 milijuna eura.

Navedeno ga čini jednim od najplaćenijih igrača u cijeloj ligi, a od krilnih igrača jedino Douglas Costa iz Juventusa prima više od Hrvata. Veliki ugovor je Perišić potpisao u 28. godini života, pa je vrlo lako moguće kako će do kraja karijere nastupati za talijanski klub, a Inter namjerno nije htio u novi ugovor uvoditi odštetnu klauzulu, kako bi mogao licitirati sa ponudama za Perišića.

Perišić je kratko za službenu televiziju kluba komentirao produljenje ugovora, a ističe kako je veliku ulogu u njegovom ostanku imao Luciano Spaletti, trener Intera koji je kormilo milanskog kluba preuzeo na početku sezone.

“Cijelo ljeto sam šutio, a sada potvrđujem da ostajem u Interu i posvećujem se samo svojoj igri na terenu. Imao sam dobar razgovor s novim trenerom Lucianom Spalettijem, koji mi je potvrdio da ću biti oslonac momčadi i da će učiniti sve da poboljšam svoju igru.”

Bivši junior Hajduka će tako nastaviti svoju avanturu u dresu Intera, u koji je došao 2015. godine iz Wolfsburga. Za talijanski klub je u 81 nastupu zabio 20 golova, te je jedan od ključnih igrača Intera na ulasku u novu sezonu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.