Intervju Maria Hezonje nakon izvrsno odigrane utakmice protiv Chicago Bullsa

Intervju Maria Hezonje nakon izvrsno odigrane utakmice protiv Chicago Bullsa

Mario Hezonja/Foto: facebook.com/Mario-Hezonja

U intervju vođenom s reporterkom Emily Austen s Fox Sports Florida televizije Mario Hezonja junak utakmice Orlando vs. Chicago otkrio je otkud njegovoj momčadi i njemu tolika energija i srčanost da s takvom razlikom savlada momčad Chicago Bullsa.
“Mladi smo tim i nezasitni košarke, to nam je posao i moramo na ovaj način ispoljiti tu energiju”, rekao je Mario.
Na pitanje reporterke kako je to biti prva postava u ekipi NBA i kako je kada se krene igrati od početka za razliku od kasnijeg ulaska u utakmicu kao zamjena? Mario odgovara: “Pripreme su prije utakmice iste, a i naposljetku takav je i osjećaj. Da bi uspio u NBA ligi tvoja je dužnost da odeš na parket i daš maksimum sebe kako bi osigurao svojoj momčadi pobjedu neovisno o ulasku u utakmicu prije ili kasnije.”
Ipak Mario ističe, kako kod kasnijeg ulaska u utakmicu, igraču treba određeno vrijeme da se prilagodi jer mora `izvidjeti prvo situaciju i osjetiti duh igre´.

“Trener te spominje kao prirodni talent i kao velikog potencijala u ovoj ligi. Koji je osobno tvoj prvi korak što želiš postići?
-S profesionalnog stajališta trener mi govori kako moram poraditi na obrani i napadu. S osobnog stajališta ne želim si postavljati ograničenja, svaki dan je nova prilika za mene.

Trener vam je u naletima utakmice vikao obrana to je bio i fokus, kakve ste promjene uveli u drugoj polovici, je li Chicago propuštao prilike ili ste vi naprosto potegli?” Hezonje ističe kako i jedno i drugo je dovelo do vodstva: “Nismo ništa pretjerano mijenjali sve na parketu ovisi o nama.”

“Još 22 utakmice je ostalo za odigrati u redovnoj sezoni samo se 9 utakmica igra kod kuće biti će napet ožujak kako pristupaš takvom rasporedu? -Nastojim ne gledati predaleko, `utakmica za utakmicom´ i svakoj utakmici treba pristupiti s ozbiljnošću i odgovornošću, koncentrirano.”

Video – Intervju Maria Hezonje dan Emily Austen  za Fox Sports Florida Sun

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.