Ipak nije gotovo, Buffon karijeru nastavlja u novom klubu?

Ipak nije gotovo, Buffon karijeru nastavlja u novom klubu?

Dok se cijeli nogometni svijet sprema za odlazak još jednog velikana, u medijima se pojavljuju napisi o mogućem nastavku karijere.

Foto: Svt.se

Nakon što su se malo smirile tenzije zbog prošlotjednog ispadanja Juventusa iz Lige prvaka, a pogotovo zbog crvenog kartona legendarnom talijanskom golmanu, pojavile su se špekulacije o mogućem transferu Gianluigija Buffona.

Vrlo je vjerojarno kako je utakmica protiv Reala Buffonu bila posljednja utakmica u Ligi prvaka, no znači li to i da se definitivno oprašta od nogometne karijere? Početkom tjedna pojavile su se informacije kako talijanskog reprezentativca u svojim redovima želi argentinski klub. Buffon bi tako od iduće sezone mogao zaigrati u dresu Boca Juniorsa.

Ključnu ulogu bi u ovom transferu mogao odigrati argentinski napadač Carlos Tevez koji je s Buffonom dijelio svlačionicu Juventusa, a karijeru je odlučio zaključiti u klubu iz kojega je i potekao.

Rasplet cijele situacije i odgovor Buffona morat ćemo čekati još neko vrijeme, no, u svakom slučaju, ne bi se mnogo pojedinaca bunilo kada bi na terenima još neko vrijeme gledali jednog od najboljih vratara svih vremena.