Išarano vozilo nogometnog suca Brune Marića u Mostaru

Išarano vozilo nogometnog suca Brune Marića u Mostaru

Hrvatski sudac u listopadu prošle godine našao se na meti vandala u Stobreču kada je teže pretučen.

Nepoznati vandali išarali su u noći na petak u Mostaru vozilo hrvatskog nogometnog suca Brune Marića te na njemu ispisali uvredljive poruke.

Sudac Marić jučer je stigao u Mostar kako bi sudio susret između Humanih zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa, od kojega su sredstva namijenjena za izgradnju Centra  za potrebite studente i Pučku kuhinju mostarskih franjevaca. Njegovo vozilo koje je bilo parkirano ispred hotela u kojemu je odsjeo zajedno s Humanim  zvijezdama ujutro je osvanulo išarano s prekriženim znakom HNS na haubi njegove škode, dok je na bočnim vratima crnim sprejem ispisano 208 ZOS, pretpostavlja se Zakon o sportu.

Organizator susreta, Dompes je oštro osudio izgred.

“Oštro osuđujemo ovaj potez vandala, te poručujemo kako će krivac biti nađen i kažnjen sukladno zakonu. Bruni Mariću veliko hvala za sve”, poručili su organizatori jučerašnjeg nogometnog susreta.

Dio publike je prigodom predstavljanja sudačke trojke u Mostaru na susretu Humanih zvijezda i ekipe Dompesa je zviždao i negodovao na suca Marića.
Bruno Marić je sam donirao jednu nagradu na vrijednoj tomboli od koje su također sredstva išla za izgradnju Studentskog centra i pučke kuhinje.

Hrvatski sudac u listopadu prošle godine našao se na meti vandala u Stobreču kada je teže pretučen.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.