Islandski mediji sretni što Duvnjak neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici

Islandski mediji sretni što Duvnjak neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici

Islanđani se nadaju da mogu iznenaditi Hrvatsku.

Domagoj Duvnjak/Getty Images

Islandski mediji dali su puno pohvala na račun igre svojih rukometaša nakon briljantne pobjede protiv Švedske rezultatom 26:24, a sada svoju pozornost posvećuju hrvatskim rukometašima. Islandski portal Monitor donosi vijest da će Hrvati igrati bez svojeg najboljeg rukometaša, Domagoja Duvnjaka, koji je ozlijedio list desne noge u utakmici protiv Srbije.

“Duvnjak je jedan od najboljih igrača na svijetu i moramo biti sretni što on neće igrati. Ipak i bez Duvnjaka Hrvatska je favorit iz više razloga – zato što je vrlo kvalitetna ekipa, zato što su domaćini i zato što imaju fanatične navijače, koji su protiv Srbije priredili spektakl”, tvrdi islandski medij.

Jedan od najboljih islandskih rukometaša, Olafur Andres Gudmundsson, koji je u meču protiv Švedske zabio čak sedam golova, bio je oduševljen veličanstvenom predstavom Hrvatske: “Na tribinama je stvarno bila prava ludnica i nama protiv Hrvatske stvarno neće biti lako u takvom ozračju. A opet, tko ne voli igrati pred takvim navijačima, čak i kad su protiv vas. Znamo za sve hrvatske slabosti i znamo da neće biti Duvnjaka. Za nas je najbitnije da sačuvamo koncentraciju i pokušamo im učiniti ono što smo na početku utakmice uradili Šveđanima”, izjavio je Gudmundsson.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.