ITF: Ema Mikulčić poražena u finalu Herakliona, Iva Mekovec bez naslova u Šibeniku

ITF: Ema Mikulčić poražena u finalu Herakliona, Iva Mekovec bez naslova u Šibeniku

Dino Marcan poražen je u finalu Futuresa u Rovinju od Španjolca Oriola Roca Batalla (3:6, 6:2, 3:6)

Iva Mekovec

 

Hrvatski teniski dvojac Ema Mikulčić i Iva Mekovec zapeo je na posljednjim stepenicama ITF turnira u Heraklionu i Šibeniku. Mikulčić nije uspjela osvojiti ITF turnir tenisačica u grčkom Heraklionu (tvrda podloga, nagradni fond 10.000 dolara), Ruskinja Polina Lejkina slavila je protiv nje u finalu nakon tri seta – 6:2, 6:7(3), 7:5.

Odličan tjedan u Šibeniku Iva Mekovec ipak nije okončala naslovom – nakon što je u polufinalu ovog ITF turnira iz ciklusa Bisera Dalmacije (nagradni fond 10.000 dolara) uvjerljivo pobijedila Austrijanku Janinu Toljan (6:0, 6:3),alt od Čakovčanke je u finalnom sussretu uspješnija bila Katarina Jokić (Srbija) – 6:4, 6:1.

Dino Marcan zapeo u finalu Rovinja

Dino Marcan nije uspio stići do naslova pobjednika Futuresa u Rovinju, četvrtog iz ovogodišnjeg ciklusa Istarske rivijere. Nakon što je u nedjelju u prijepodnevnim satima (susret odgođen u subotu zbog kiše) u polufinalu pobijedio drugog nositelja, Španjolca Gerarda Granollersa-Pujola (6:2, 6:4), za našeg je tenisača u finalu bio koban drugi Španjolac – Oriol Roca Batalla koji ga je svladao nakon tri seta – 6:3, 2:6, 6:3. Dino je ipak ovog tjedna stigao do jednog naslova, on i Antonio Šančić osvojili su turnir parova nakon što su u finalu bili bolji od Tomislava Draganje i Joška Topića – 7:6(5), 7:5.

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.