Ivan Asić: Vjerujem da ćemo u našem bazenu odigrati kvalitetnije nego u Berlinu

Ivan Asić: Vjerujem da ćemo u našem bazenu odigrati kvalitetnije nego u Berlinu

Foto: Arsen Miletić

Sve je kroz prethodnih dvadesetak dana u riječkom vaterpolu bilo u znaku priprema za dvoboj sedmog kola Lige prvaka. Na Kantridu u subotu dolazi njemački prvak Spandau, utakmica je to koja se pobijediti mora. Pravo na kiks, ako se misle plasirati na Final Six u Budimpeštu početkom lipnja, Primorjaši nemaju.
Isto vrijedi i za preostala tri dvoboja nakon ovog s Nijemcima, ali treba krenuti od prve, početne prepreke. Šest laganih pobjeda u jednako toliko dvoboja odigrali su Riječani nakon maestralnog slavlja nad Jugom u sklopu regularnog dijela Regionalne lige.

“Razmišljamo samo o pobjedi, na ostvarenje toga cilja maksimalno smo koncentrirani. Učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti za uzimanje sva tri boda. Očekuje nas jedan protivnik koji igra izuzetno čvrsto na fizičkoj bazi, Spandau je disciplinirana momčad, ali vjerujem da ćemo mi na našem bazenu odigrati puno kvalitetniju utakmicu od one kakvu smo odigrali u Berlinu, rekao je trener Ivan Asić u najavi ogleda što će u Rijeci početi u subotu od 19 sati.

Liga prvaka – skupina A, parovi 7. kola
Eger – Jadran Carine (subota, 16.15)
Primorje – Spandau 04 (subota, 19)
Olympiakos – Barceloneta (subota, 19.30)
Poredak: Olympiakos 12, Eger i Barceloneta po 11, Primorje EB 8, Spandau 3, Jadran Carine 2 boda

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.