Ivan Huklek brončani na EP u Novom Sadu

Ivan Huklek brončani na EP u Novom Sadu

Uz Ivana, na natjecanju su nastupili i Pavel Puklavec, Karlo Kodrić, Antonio Kamenjašević i Ante Milković.

Ivan Huklek osvojio je brončano odličje na Europskom prvenstvu u hrvanju grčko rimskim načinom za mlađe seniore (U23) koje se održava  u Novom Sadu, Srbija.

Nakon pobjede u kvalifikacijskom krugu rezultatom 10:4 nad predstavnikom Bugarske Yoanom Danielovom Dimitrovom. Još jedna pobjeda našeg Ivana, ovaj put u 1/4 finala, rezultatom 11:4 došla je protiv predstavnika Bjelorusije, Antona Kursa.

Nakon toga, nažalost gubi borbu u 1/2 finala protiv predstavnika Rusije Gazija Khalilova, rezultatom 6:8. U borbi za brončano odličje pobijedio je predstavnika Finske Toni Heikki Herman Metsomaekia rezultatom 6:2 i zauzeo konačno 3. mjesto na Europskom Prvenstvu u kategoriji do 87kg.

Nakon odličnih rezultata na Grand Prix Zagreb Openu, te Hungarian Grand Prixu, ovo je još jedna potvrda odličnog rada naših hrvača i hrvačkih djelatnika te spremnost za velike rezultate. Pravu formu očekujemo na svjetskom prvenstvu u Astani, Kazahstan, jer se tada “hvataju” norme za olimpijske igre 2020
Uz Ivana, na natjecanju su nastupili i Pavel Puklavec, Karlo Kodrić, Antonio Kamenjašević i Ante Milković. Trener reprezentacije je Anton Đok.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.