Ivan Klasnić: “Pripremam se za kraj karijere”

Ivan Klasnić: “Pripremam se za kraj karijere”

Ivan Klasnić će uskoro vjerojatno i službeno završiti karijeru...

Ivan Klasnić

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić već dvije godine nije član niti jednog kluba, ali još nije završio karijeru. Posljednju utakmicu odigrao je u proljeće 2013. godine u dresu Mainza. Izjavio je: “Najrealnija opcija je kraj karijere, ali razmislit ću ako dobijem ponudu. Dok sam bio u Werderu htio me dovesti HSV, ali kad smo osvojili prvenstvo odlučio sam ostati. HSV me htio i na početku karijere.”

Nastavio je: “Siguran sam da nisam pogriješio u izboru klubova. To dokazuje i činjenica da sam nakon presađivanja bubrega opet pronašao dobre angažmane. Nisam pratio koliko vrijedim na tržištu, ali mislim da je cijena i dalje solidna.”

Prisjetio se nastupa u reprezentaciji: “Igranje protiv Brazila na početku Svjetskog prvenstva 2006. godine bilo je poput sna. Pružili smo dobru igru, no nesretno smo poraženi. Cijelu utakmicu smo imali nevjerojatnu potporu navijača. Dvije godine kasnije sam na Europskom prvenstvu u dvije utakmice postigao dva pogotka, više od toga nisam mogao poželjeti. Imali smo veliki peh u utakmici protiv Turske, ali cijelo natjecanje predstavlja vrlo lijepu uspomenu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.