Ivan Ljubičić postao trener Rogera Federera!

Ivan Ljubičić postao trener Rogera Federera!

Veliko priznanje za negdašnjeg hrvatskog tenisača...

Ivan Ljubičić/Getty Images

Švicarski velikan Roger Federer objavio je kako raskida suradnju sa svojim teniskim idolom Stefanom Edbergom, a timu je umjesto proslavljenog Šveđanina priključio hrvatskog asa Ivana Ljubičića!

“Nakon dvije uspješne godine želio bih zahvaliti svom idolu iz djetinjstva, Stefanu Edbergu, što je pristao biti dijelom moga tima – bilo je to ispunjenje sna. Iako je trebao biti sa mnom samo tijekom 2014. godine, ostao je duže i to zaista cijenim. Mnogo toga sam naučio i njegov će utjecaj na moju igru zasigurno ostati prisutan i on će uvijek biti dijelom moje momčadi. Severin Luthi, koji sa mnom radi od 2008. godine, preuzet će ulogu glavnoga trenera, a pridružit će mu se Ivan Ljubičić. Fizioterapet Danile Ttoxler i fitness trener Pierre Paganini ostaju dio tima”, napisao je FedEx na svom Facebook profilu.

Ljubičić, koji je profesionalnu tenisku karijeru okončao 2013. godine, a s Hrvatskom Davis Cup reprezentacijom 2005. osvojio prestižnu Salataru, prošloga tjedna objavio je prekid suradnje s Milošem Raonićem, a tijekom karijere je osvojio deset turnira i olimpijsku broncu te došao do trećeg mjesta ATP ljestvice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.