Ivan Močinić: “I Ti to možeš!”

Ivan Močinić: “I Ti to možeš!”

Riječki nogometaš podržava bavljenje sportom za djecu s invaliditetom...

Ivan Močinić podržava program I Ti to možeš

Ivan Močinić priključio se sportašima i poznatim javnim osobama Lijepe naše koji su dali potporu programu koji promovira bavljenje sportom za djecu s invaliditetom, kroničnim bolestima i ostalu djecu, poručivši im da – i oni to mogu.

21-godišnjak se bez razmišljanja pridružio kampanji ‘I Ti to možeš!’, koja će obuhvaćati čitavo područje Hrvatske i odraditi niz aktivnosti s ciljem promicanja bavljenja sportom za djecu s invaliditetom, ali i svu ostalu djecu i mlade.

Močinić započinje karijeru u HNK Rijeci i u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni u Prvoj HNL u sezoni 2011/2012. sakupio je 13 nastupa i postigao jedan gol. Također, prikupio je i 11 nastupa za hrvatsku reprezentaciju do 19 godina, uključujući tri utakmice na Europskom prvenstvu U-19 reprezentacija.

Iznimno nam je drago što u projektu, osim vas, nas, volontera, medija, i sportskih organizacija, kao promotori sudjeluju i javne osobe! Ovog puta najljepše zahvale našem Ivanu Močinuću, ali i svima vama koji ste do sad  pružili, ili ćete tek pružiti, potporu ovom važnom projektu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.