Ivan Močinić u Rapidu: “Uvijek se kaže: ‘Nikad zbogom nego doviđenja!’ “

Ivan Močinić u Rapidu: “Uvijek se kaže: ‘Nikad zbogom nego doviđenja!’ “

Tako kaže mladi Ivan Močinić i nastavlja: "Vjerujem da ću dodatno napredovati u Rapidu i jednog se dana kao još kvalitetniji igrač vratiti u Rijeku."

Ivan Močinić/Foto: www.nk-rijeka.hr

Bio je to oproštaj na travnjaku kakav je kapetan zaslužio. Dobra igra, uvjerljiva pobjeda Rijeke u Splitu, zadnji nastup Ivana Močinića u dresu Rijeke. Šteta jedino da ga riječka publika ove sezone nije imala prilike vidjeti u službenoj utakmici na Rujevici i tako se oprostiti od igrača koji je u pravom smislu – ‘dijete Rijeke’.

Nogometaš koji je prošao sve uzraste Rijeke i u njezinu dresu ostavio dubok trag, karijeru će nastaviti u bečkom Rapidu potvrđeno je na službenom internetskom portalu riječkog kluba.
“Ne mogu vjerovati da je ovako brzo prošlo 15 godina u Rijeci, od morčića sve do seniora. Mogu se samo zahvaliti svima u klubu, navijačima i suigračima što su mi omogućili ovaj transfer”, rekao je Ivan Močinić.

Financijski detalji Močinićevog transfera nisu objavljeni, a austrijski i hrvatski mediji nagađaju da se radi o iznosu od 1,5 milijuna eura koje bi Rijeka trebala dobiti na ime odštete za svog kapetana.

Ivan Močinić podržava program I Ti to možeš

Ivan Močinić podržava program “I Ti to možeš!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.