Ivan Močinić zbog ozljede otpao za SP! Niko Kovač zove Milana Badelja

Ivan Močinić zbog ozljede otpao za SP! Niko Kovač zove Milana Badelja

Niko Kovač ima priliku pozvati zamjenu nakon što Svjetska nogometna fedracija pregleda igračev medicinski karton i odobri zamjenu.

Ivan Močinić/Foto HNS

Ivan Močinić ozlijedio je gležanj i za njega je Svjetsko prvenstvo završeno! Nogometaš Rijeke nije imao sreće, na treningu je zaradio neugodan udarac i neće biti u konkurenciji za momčad. Niko Kovač ima priliku pozvati zamjenu nakon što Svjetska nogometna federacija pregleda igračev medicinski karton i odobri zamjenu.

U tom slučaju hrvatski izbornik može pozvati zamjenu, a izvjesno je da bi to mogao biti Milan Badelj koji je otpao zbog ozljede odnosno bilo je upitno hoće li se oporaviti na vrijeme.

– Razgovarao sam s Ivanom Močinićem jer on je, nažalost, obnovio svoju ozljedu. Radi se o istom skočnom zglobu, potrebno je oko 2-3 tjedna oporavka i mi jasno moramo gledati interes reprezentacije, ali i momka i njegovog kluba i zato ga moramo poslati doma. Što se Milana Badelja tiče, mi smo poslali Fifi dokumentaciju za ovu ozljedu i ako to Fifa odobri, Badelj će nam se pridružiti.”

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.