Dvostruki strijelac Ivan Perišić: Nadam se odličnim igrama i u Brazilu

Dvostruki strijelac Ivan Perišić: Nadam se odličnim igrama i u Brazilu

- Nadam se da ćemo u preostalom vremenu napraviti sve što je moguće da u Brazil odemo u optimalnoj formi, objašnjava Perišić

Niko Kovač i Ivica Olić/Getty Images

Hrvatska nogometna reprezentacija u Osijeku se predstavila uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Pobjeda nad Malijem donijela je potrebnu dozu samopouzdanja, a junak Vatrenih bio je Ivan Perišić s dva postignuta gola.

– Malo su bile teške noge nakon prvog dijela priprema. No, sve u svemu mislim da je nakon svega ocjena pozitivna, objasnio je veznjak Wolfsburga koji je kraj ovogodišnje Bundeslige dočekao u odličnoj formi.

– Zadnjih par mjeseci u klubu me stvarno išlo. Osjećam se dobro, nadam se da će tako biti i u Brazilu. Što se tiče golova, pogotovo drugog, radili smo dosta na kornerima. Na tu drugu loptu. Ovoga puta je kombinacija uspjela, dodaje Perišić koji je nakon dvoboja s Malijem, kao i ostatak reprezentativaca, dobio dva dana slobodno prije puta u Brazil.

– Sada je najvažniji dio priprema. Uigravanje i taktika. Ja se nadam da ćemo u preostalom vremenu napraviti sve što je moguće da u Brazil odemo u optimalnoj formi.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.