Ivan Perišić jednim statusom zaludio navijače Manchester Uniteda

Ivan Perišić jednim statusom zaludio navijače Manchester Uniteda

Foto: commons.wikimedia.org - Agência Brasil

Ivan Perišić je vruća roba na nogometnom tržištu, a hrvatski nogometni reprezentativac je i prije početka prijelaznog roka bio povezivan s Manchester Unitedom. Iako je nekoliko puta njegov sadašnji klub Inter spominjao kako nema namjere prodati jednog od svojih najboljih igrača čini se da sam Perišić želi napustiti Milano nakon dvije sezone provedene u dresu Intera.

Navedeno potvrđuju i njegove aktivnosti na društvenim mrežama, pa je tako ‘lajkao’ Instagram objavu Paula Pogbe na kojoj Francuz čestita Romelu Lukakuu na transferu u United, što je bio dovoljan znak kako Hrvat itekako prati zbivanja u klubu iz Manchestera. No, Perišić se nije zaustavio na tome, te je na svom Twitter profilu objavio status koji je potpuno zaludio navijače Manchester Uniteda. Perišić je objavio jednostavan status s emotikonom crvene boje, koja neodoljivo podsjeća na onu koja krasi Unitedov dres.

Svakako se ove aktivnosti Ivana Perišića na društvenim mrežama koje prate milijuni ljudi neće svidjeti Interu, budući da Perišić s Nerazzurima ima aktualni ugovor do 2020. godine, a klub mu želi ponuditi novi čime bi mu značajno porasla primanja. Ipak, Perišić je svakim danom sve dalje od Milana i sasvim je moguće kako će u narednim danima doći konkretnije ponude za hrvatskog nogometnog reprezentativca od strane Manchestera, a čini se da je potpuno jasno u kojem klubu sam igrač želi igrati sljedeće sezone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.