Ivan Perišić: Nisam još na 100 posto, ali tu sam i igrat ću koliko izbornik kaže

Ivan Perišić: Nisam još na 100 posto, ali tu sam i igrat ću koliko izbornik kaže

- Mi uvijek idemo na pobjedu, ključno je da mi budemo pravi. Nadam se da ćemo i u Sofiji i u Osijeku uzeti sva tri boda, rekao je Perišić

Ivan Perišić/Getty Images

Jedan od dvojice hrvatskih nogometaša iz redova Wolfsburga, Ivan Perišić, oporavio se od operativnog zahvata poslije teže ozljede ramena te ponovno konkurira za reprezentativne utakmice. Izbornik Niko Kovač pozvao ga je za susrete s Bugarskom i Azerbajdžanom.

– Bio sam dva mjeseca van terena. Radio sam marljivo kako bih se što prije vratio, i vratio sam se pet tjedana ranije od predviđenog. Dobio sam šansu od trenera zbog dobrog rada na treninzima i već sam odigrao četiri utakmice u zadnjih deset dana. Nisam još na 100 posto, ali tu sam i igrat ću koliko izbornik kaže, ispričao je Ivan Perišić.

Hrvatski će pristup uvelike diktirati razvoj situacije 10. listopada na stadionu Vasila Levskog u Sofiji, kaže.

– Mi uvijek idemo na pobjedu, ključno je da mi budemo pravi. Nadam se da ćemo i u Sofiji i u Osijeku uzeti sva tri boda. Slijedi nam detaljna analiza Bugarske i svaki će igrač dobiti točno određene zadatke.

Nakon Svjetskog prvenstva, na kojemu je Ivan Perišić igrao izvrsno, došlo je do nekoliko promjena u igračkom kadru hrvatske nogometne reprezentacije.

– Igračima koji su se oprostili od reprezentacije treba zahvaliti, a u svakoj je reprezentaciji normalno da tijekom pomlađivanja bude novih lica na okupljanju, izjavio je Perišić.

Bugari računaju na prednost domaćinske atmosfere, no Perišić je naglasio: Svatko ima pravo na optimizam. Bugarska igra pred punim stadionom, ali glavno je pitanje kakvi ćemo mi biti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.