Ivan Perišić spreman za povratak na teren

Ivan Perišić spreman za povratak na teren

Ivan Perišić oporavio se od ozljede aduktora i nada se nastupiti već u ovotjednoj utakmici Europske lige, a tim bi vijestima zadovoljan trebao biti i Niko Kovač...

U uzvratnim utakmicama osmine finala Europske lige (četvrtak) jedan od zanimljivijih parova, makar hrvatskim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, bit će ogled Wolfsburga i Intera, gdje će se sučeliti s jedne strane Ivan Perišić, a druge Mateo Kovačić (Marcelo Brozović nema pravo nastupa u Europi).

Bit će osobito interesantno vidjeti hoće li minutažu dobiti upravo Perišić, koji se nada kako će se baš u Europskoj ligi vratiti na travnjak nakon ozljede aduktora.

Mislim da ću igrati. Trebao bih ući s klupe, no to je sasvim normalan put za igrača koji je bio ozlijeđen. Trebat će mi vremena da dostignem formu i punu spremu, ali moram istaknuti kako tijekom posljednjih tjedana na treninzima i općenito nisam osjećao bol”, optimističan je naš reprezentativac.

Perišićeva je stanka trajala pet tjedana. “Ozljedio sam se u potpuno pogrešno vrijeme, kad sam bio u punom pogonu. No, sada mi je svejedno hoću li igrati pet ili trideset minuta, glavni mi je cilj zaigrati.”

Ako se njegove najave (i nadanja) obistine, vrlo zadovoljan trebao bi biti i hrvatski izbornik Niko Kovač, jer bi Perišić trebao biti mogao biti solidno spreman i za kvalifikacijsku utakmicu protiv Norveške na Maksimiru 28. ovoga mjeseca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.