Ivan Rakitić nakon ovacija: Svaki se dan probudim sa osmijehom i to mi nitko ne može oduzeti!

Ivan Rakitić nakon ovacija: Svaki se dan probudim sa osmijehom i to mi nitko ne može oduzeti!

- Ovacije publike su definitivno poseban trenutak za mene. Nešto o čemu ću jednoga dana moći kćerki pričati, objasnio je hrvatski veznjak

Rakitić slavi gol s Messijem/Getty Images

Ivan Rakitić iz tjedna u tjedan oduševljava španjolske novinare, a još više navijače Barcelone koji su ga ovacijama ispratili nakon golijade protiv Granade (6:0). Hrvatski je veznjak drugi tjedan zaredom bio strijelac, povisivši vodstvo Katalonaca na 2:0 sjajnim udarecm glavom na asistenciju Messija.

– Način na koji smo igrali važniji je od samog broja golova, objasnio je u razgovoru za klupsku televiziju Rakitić.

Rakitić je sjajnu partiju zaokružio novim golom u dresu Barce, demonstriravši ponovo zašto je vodstvo kluba inzistiralo na njegovom dolasku iz Seville ovoga ljeta:

– Nije bilo teško zabiti nakon onako sjajnog dodavanja. Messi je napravio sve. Jako sam sretan što sam dio ovakve ekipe. Zato sam tu, skromno dodaje Rakitić kojemu nije trebalo dugo da postane novi ljubimac Nou Campa.

Ovacije nakon Granade to na najbolji način potvrđuju:

– To je definitivno bio poseban trenutak za mene. Nešto o čemu ću jednoga dana moći kćerki pričati. Svaki se dan probudim sa osmijehom i to mi nitko ne može oduzeti. Čak niti kada dođu teški trenucu, zaključila je nova zvijezda Barcelone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.