Ivan Rakitić nakon poraza od PSG-a: Remi bi bio realan ishod utakmice

Ivan Rakitić nakon poraza od PSG-a: Remi bi bio realan ishod utakmice

- Siguran sam da ćemo naučiti iz svojih pogrešaka. To je nogomet. Prekidi su odlučili utakmicu i moramo obratiti pažnju na te stvari, rekao je Ivan Rakitić

Ivan Rakitić/Getty Images

Moralo se i to dogoditi, Barcelona je u osmoj službenoj utakmici ove sezone doživjela prvi poraz. PSG je u Ligi prvaka iskoristio ponuđeno i uzeo tri važna boda. Ivan Rakitić igrao je do 69. minute za katalonski sastav. Hrvatski reprezentativac nije previše očajavao nakon poraza.

– PSG je odlična ekipa koja se jako dobro brani i vrlo je kompaktna. Remi bi bio realan ishod utakmice. Siguran sam da ćemo naučiti iz svojih pogrešaka. To je nogomet. Prekidi su odlučili utakmicu i moramo obratiti pažnju na te stvari, rekao je Ivan Rakitić za Diariosport nakon poraza od PSG-a.

– Samokritičnost nije prisutna samo zbog poraza, svaki dan analiziramo svoju igru i tražimo greške. Morao je doći ovaj dan, ali vjerujemo u sebe i svoju igru. Postoji detalji koje moramo popraviti. Moramo nastaviti raditi, uskoro nas čeka nova utakmica, zaključio je Ivan Rakitić.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.