Ivan Rakitić nakon poraza od PSG-a: Remi bi bio realan ishod utakmice

Ivan Rakitić nakon poraza od PSG-a: Remi bi bio realan ishod utakmice

- Siguran sam da ćemo naučiti iz svojih pogrešaka. To je nogomet. Prekidi su odlučili utakmicu i moramo obratiti pažnju na te stvari, rekao je Ivan Rakitić

Ivan Rakitić/Getty Images

Moralo se i to dogoditi, Barcelona je u osmoj službenoj utakmici ove sezone doživjela prvi poraz. PSG je u Ligi prvaka iskoristio ponuđeno i uzeo tri važna boda. Ivan Rakitić igrao je do 69. minute za katalonski sastav. Hrvatski reprezentativac nije previše očajavao nakon poraza.

– PSG je odlična ekipa koja se jako dobro brani i vrlo je kompaktna. Remi bi bio realan ishod utakmice. Siguran sam da ćemo naučiti iz svojih pogrešaka. To je nogomet. Prekidi su odlučili utakmicu i moramo obratiti pažnju na te stvari, rekao je Ivan Rakitić za Diariosport nakon poraza od PSG-a.

– Samokritičnost nije prisutna samo zbog poraza, svaki dan analiziramo svoju igru i tražimo greške. Morao je doći ovaj dan, ali vjerujemo u sebe i svoju igru. Postoji detalji koje moramo popraviti. Moramo nastaviti raditi, uskoro nas čeka nova utakmica, zaključio je Ivan Rakitić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.