Ivan Rakitić: Znamo da ovo protiv Malte nije bilo sto posto, ali nema se potrebe vraćati na to

Ivan Rakitić: Znamo da ovo protiv Malte nije bilo sto posto, ali nema se potrebe vraćati na to

- Luka Modrić je zabio prvi gol i to je bilo najbitnije. Mogli smo na kraju zabiti i više, ali to sada nije bitno, vratit će nam se na nekoj drugoj utakmici, rekao je Rakitić

Hrvatska nogometna reprezentacija/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Nakon što je propustio prijateljsku utakmicu protiv Cipra, Ivan Rakitić zaigrao je protiv Malte. Bila je to utakmica u kojoj će se dojam brzo zaboraviti, ostat će upisana tri boda.

– Znali smo da prvo poluvrijeme nije bilo najbolje. U nastavku smo to promijenili, lopta je brže išla imali smo nekoliko prilika, mogli smo zabiti još koji gol. Prva utakmica je uvijek teška, najbitnije je da smo pobijedili. Sada treba ići dalje, ustvrdio je Ivan Rakitić prokomentiravši činjenicu da je Malta 60 minuta igrala s igračem manje.

– Nije se puno promijenilo i dalje su imali jedno pet ili šest igrača u liniji. Luka Modrić je zabio prvi gol i to je bilo najbitnije. Mogli smo na kraju zabiti i više, ali to sada nije bitno, vratit će nam se na nekoj drugoj utakmici, ustvrdio je Rakitić.

– Znali smo da nema jednostavnih utakmica. Evo, Cipar je na gostovanju pobijedio Bosnu i Hercgovinu, dakle sve se mora odraditi. Ništa neće doći samo od sebe.  Znamo da ovo nije bilo sto posto, ali nema se potrebe vraćati na to. Dobro smo odradili neke detalje, bit ćemo još čvršći i jači, ustvrdio je Rakitić kojega očekuje naporan ritam u Barceloni i reprezentaciji.

– Za to treniramo i radimo. Odradili smo dobre pripreme i bit će snage za sve. Najljepši dio su utakmice, zaključio je Ivan Rakitić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.