Ivan Strinić: Okreće se nova stranica, nove su kvalifikacije u pitanju

Ivan Strinić: Okreće se nova stranica, nove su kvalifikacije u pitanju

- Čekaju nas dvije vrlo važne utakmice i nadam se da ćemo ih apsolvirati sa svih šest bodova, kaže Strinić

Ivan Strinić/Getty Images

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Maltu u Zagrebu u prvom nastupu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine, a slijede joj okršaji s Bugarskom u petak te Azerbajdžanom u ponedjeljak. Za oba susreta kandidira i Ivan Strinić.

– Dugo me nije bilo zbog raznih ozljeda, ali to je iza mene. Čekaju nas dvije vrlo važne utakmice i nadam se da ćemo ih apsolvirati sa svih šest bodova. S time bismo svi bili sretni, rekao je nogometaš Dnipra iz Dnipropetrovska.

– Okreće se nova stranica, nove su kvalifikacije u pitanju. Na meni je da se pokažem u što boljem svjetlu na početku novog ciklusa”, dodao je.

Izbornik Niko Kovač pripremio je analizu protivnika, ali u reprezentativnom se taboru slažu da će presudno biti hrvatsko izdanje.

– Još bolje ćemo pojedinačno upoznati mogućnosti bugarskih igrača, ali najvažnije je da se mi što bolje pripremimo i budemo pravi, da pokažemo kvalitetu koju sigurno imamo”, izjavio je Strinić.

– Nema podcjenjivanja te moramo biti spremni na vruću atmosferu u Sofiji. Sve je u našim nogama”, zaključio je Ivan Strinić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.