Ivane majstore! Perišić će zaigrati odbojku na Poreč Majoru!

Ivane majstore! Perišić će zaigrati odbojku na Poreč Majoru!

Swatch Beach Volleyball Major Series, dio FIVB World Toura po treći put stiže u Poreč – ove godine od 27. lipnja do 2. srpnja. Na stadionu posebno sagrađenom za tu namjenu u slikovitoj uvali Peškera, kao i na terenima u Zelenoj laguni te pokraj hotela Valamar Zagreb, natjecat će se najbolje svjetske odbojkašice i odbojkaši na pijesku za nagradni fond od 600.000 američkih dolara.Ekskluzivno vijest je objavljena na današnjoj tiskovnoj konferenciji. I naša publika će ove godine definitivno imati svoje posebne heroje na pijesku – posebne jer će hrvatski pjeskaš Nikša Dell’Orco zaigrati u timu s našim proslavljenim nogometnim reprezentativcem Ivanom Perišićem!

Ivanovo prijateljstvo s nogometnom mrežom dobro je poznato, a kako će se snaći s onom odbojkaškom, ostaje nam za vidjeti u Poreču. No, sjetimo li se o kakvom se srčanom sportašu radi, ne sumnjamo u žestoku borbu na mreži.

Uz spomenuti tim, na Poreč Majoru će igrati još četiri naša muška.

(Filip Silić/Ivan Đorđević, Krešimir Karaula/Marin Jerčić, Matija Gracin/Yahor Zhukouski, Josip Pribanić/Matej Čičković) i tri ženska tima (Maja Roško/Jurja Vlašić, Dina Bečić/Sara Radanović, Nikolina Jelić/Marina Čorić).

Svakako treba istaknuti da će na drugom programu HTV-a u subotu i nedjelju, 1. i 2. srpnja, biti četiri sata prijenosa uživo.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.