Ivanković: “Moj Iranac bit će pravo pojačanje Dinamu, ali treba još takvih”

Ivanković: “Moj Iranac bit će pravo pojačanje Dinamu, ali treba još takvih”

Foto: Twitter

U razgovoru za Germanijak Branko Ivanković najavio je novo pojačanje Dinama.Sadegh Moharrami. To je igrač iz mojeg kluba koji će biti novo pojačanje Dinama. Igra na poziciji desnog bočnog i u Maksimir dolazi kao slobodan igrač.”

Bivši trener Dinama u Persepolisu radi odličan posao. Navijači ga obožavaju, a njegovo poznavanje iranskog nogometa u ovom će slučaju dobro doći zagrebačkom klubu. “Za Dinamo će to biti jedno od najvećih pojačanja posljednjih godina, jedan od najboljih stranaca. Istječe mu ugovor i u Maksimir dolazi kao slobodan igrač. Vjerujte mi, Dinamo će za nekoliko godina na njemu zaraditi deset milijuna eura.” rekao je Ivanković.

22-godišnjak prema Transfermarktu vrijedi 700 tisuća eura. Prirodna mu je pozicija na desnom beku, no može popuniti i desnu stranu veznog reda.

“Očekivao sam puno više od Dinama. Zbog toga su potrebna velika pojačanja za napad na Ligu prvaka. Moj Iranac će biti pravo pojačanje, samo treba još takvih.” izjavio je Ivanković za Germanijak.

Još se tijekom zimskog prijelaznog roka pričalo o ovom transferu, no tada bi Dinamo morao platiti odštetu. Sada Iranac na Maksimir dolazi bez odštete, a za Modre je to, prema Ivankovićevim riječima, odličan posao.

www.24sata.hr/sport

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.