Ivica Kostelić: Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj

Ivica Kostelić: Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj

- Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj: pobjedu u slalomu i spustu dan za danom. Zadnji put sam pobijedio u spustu prije osam godina, objasnio je Kostelić na svojem Facebook profilu

Ivica Kostelić/Getty Images

Ivica Kostelić u petak je odradio druženje s navijačima te predstavnicima medija ispred Hervis trgovine Westgate trgovačkog centra u Donjoj Bistri. Najbolji hrvatski skijaš na druženje je stigao vidno raspoložen nakon što je na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u skijanju pokorio konkurenciju u sve tri discipline, osvojivši naslove u slalomu, spustu i superkombinaciji.

Najzanimljivije je bilo u utrci spusta koji je Kostelić završio u vremenu 1:16.84 minuta, a slavio je sa samo jednom stotinkom sekunde prednosti ispred Austrijanca Sebastiana Arzta. Najbolji skijaš današnjice Austrijanac Marcel Hirscher zaostao je primjerice velike 3.46 sekunde za Ivicom.

– Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj: pobjedu u slalomu i spustu dan za danom, na FIS državnom prvenstvu. Zadnji put sam pobijedio u spustu prije osam godina. Makar to bila “samo” FIS utrka, neka ostane zapisano, objasnio je najbolji hrvatski skijaš na svojem Facebook profilu.

 

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.