Ivica Kostelić: Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj

Ivica Kostelić: Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj

- Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj: pobjedu u slalomu i spustu dan za danom. Zadnji put sam pobijedio u spustu prije osam godina, objasnio je Kostelić na svojem Facebook profilu

Ivica Kostelić/Getty Images

Ivica Kostelić u petak je odradio druženje s navijačima te predstavnicima medija ispred Hervis trgovine Westgate trgovačkog centra u Donjoj Bistri. Najbolji hrvatski skijaš na druženje je stigao vidno raspoložen nakon što je na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u skijanju pokorio konkurenciju u sve tri discipline, osvojivši naslove u slalomu, spustu i superkombinaciji.

Najzanimljivije je bilo u utrci spusta koji je Kostelić završio u vremenu 1:16.84 minuta, a slavio je sa samo jednom stotinkom sekunde prednosti ispred Austrijanca Sebastiana Arzta. Najbolji skijaš današnjice Austrijanac Marcel Hirscher zaostao je primjerice velike 3.46 sekunde za Ivicom.

– Sretan sam jer sam u Innerkremsu ispunio svoj davni cilj: pobjedu u slalomu i spustu dan za danom, na FIS državnom prvenstvu. Zadnji put sam pobijedio u spustu prije osam godina. Makar to bila “samo” FIS utrka, neka ostane zapisano, objasnio je najbolji hrvatski skijaš na svojem Facebook profilu.

 

 

 

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.