Ivica Kostelić odustao, Filip Zubčić i Natko Zrnčić Dim bez druge vožnje u slalomu u Wengenu

Ivica Kostelić odustao, Filip Zubčić i Natko Zrnčić Dim bez druge vožnje u slalomu u Wengenu

Ivica Kostelić nije ispravno prošao jedna vrata na ulazu u vertikalnu kombinaciju i morao je odustati. Filip Zubčić bio je 33., a Natko Zrnčić Dim 35.

Filip Zubčić i Natko Zrnčić-Dim nisu uspjeli ući u drugu vožnju, dok je Ivica Kostelić odustao u prvoj vožnji  slaloma u švicarskom Wengenu. Nijemac Felix Neureuther upisao je pobjedu iako je ostvario tek peto vrijeme prve vožnje. Talijan Stefano Gross osvojio je drugo (+0.20), Norvežanin Henrik Kristoffersen (+0.44) treće mjesto.

Vremenski uvjeti uvelike su otežali nastup mnogim skijašima. Ivica Kostelić nije ispravno prošao jedna vrata na ulazu u vertikalnu kombinaciju  i morao je odustati.

Zubčić i Natko Zrnčić Dim ušli su u utrku s visokim startnim brojevima. Filip Zubčić je sa brojem 55, stigao do 33. mjesta uz 4.05 sekunde zaostatka.  Natko Zrnčić-Dim je pak krenuo sa startnim brojem 64 i ostvario 35. vrijeme prve vožnje uz 4.25 sekunde zaostatka. Filipu je do plasmana u drugu vožnju u konačnici nedostajalo 27, Natku 47 stotinki sekunde, a obojici bi drugu vožnju donio samo za nijansu uspješniji završni segment staze.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.