Ivica Skelin preuzima Hrvatsku nakon Ace?

Ivica Skelin preuzima Hrvatsku nakon Ace?

foto: Youtube screenshot

Hrvatski košarkaški savez je za sutra sazvao konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti novog izbornika. Glavni favorit za preuzimanje izborničke dužnosti je Ivica Skelin, a novog izbornika čeka težak posao jer će morati stvoriti potpuno novu reprezentaciju, koja će u kvalifikacijama igrati bez Šarića, Bogdanovića, Bendera, Žižića, Zupca i Hezonje, odnosno naših NBA igrača, a to vrijedi i za Euroligu.

Spomenimo da u kvalifikacijama najvjerojatnije neće biti ni veterana Popovića, Žorića, Ukića i Tomasa, osim ako netko od njih, a tome je najskloniji Tomas, ne odluči pomoći reprezentaciji u teškom tranzicijskom razdoblju. Psihološku pripremu naših košarkaša radio je entuzijast Aco, a ne stručnjak!

Inače, Skelin je devet godina radio u Belgiji i Nizozemskoj te je dva puta vodio Split, s kojim je prošle sezone postigao odlične rezultate dovevši momčad do vodeće pozicije ABA lige prije doigravanja. Kao kandidati za Acinog nasljednika još su se spominjali Ante Nazor, Piksi Subotić i Veljko Mršić. Odgovor ćemo doznati sutra.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.