Iz Intera poručuju: “Icardiju ćemo dati novi ugovor, a Perišića i Brozovića želimo zadržati“!

Iz Intera poručuju: “Icardiju ćemo dati novi ugovor, a Perišića i Brozovića želimo zadržati“!

Izgleda da će hrvatski dvojac nastaviti karijeru u Milanu.

Nakon što je milanski Inter pobijedio Lazio 3:2 i time izborio nastup u grupnoj fazi Lige prvaka nakon punih šest godina, dobre vijesti za Nerazzurre pristižu i po pitanju transfera, odnosno ostanaka u klubu.

Naime, Argentinac Mauro Icardi za talijanski Sky Sports je izjavio:

“Moj agent i ja ćemo razgovarat s upravom kako bismo zajedno odlučili i pronašli najbolje moguće rješenje za moj ostanak. Jer, to je ono što ja želim, ja sam najveći obožavatelj Intera i već sam kupio novu kuću ovdje u Milanu pa se nadam da je to neki signal“.

Napadač će tako ujedno zaigrati i svoju prvu utakmicu ikada u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju:

“Svatko od nas, svi zaposlenici koji su radili s nama vjerovali su u ovaj pothvat. Dobro smo radili i to je nagrada za sve. Mislim da ćemo se sljedeće sezone još više poboljšati i moramo biti u kontinuitetu ako želimo napraviti nekakav iskorak u Europi“, zaključio je.

I sam klupski direktor Piero Ausilio potvrdio je kako će Icardi ostati u klubu, ali potvrdio i želju za ostankom hrvatskog reprezentativnog dvojca:

“Mauro ima ugovor koji vrijedi još pune tri godine, a još prije dva mjeseca smo rekli da ćemo s njime razgovarati o budućnosti, ne bi li ga nagradili boljim ugovorom. Nakon njega, želimo zadržati igrače koji su pokazali da su jako važni ovom Interu, a to su zasigurno Marcelo Brozović i Ivan Perišić“, izjavio je za Radio Rai.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.