Iz izbornikove obitelji poručili: “Utakmice Hrvatske su preveliki stres”

Iz izbornikove obitelji poručili: “Utakmice Hrvatske su preveliki stres”

Brat Zlatka Dalića nije mogao pratiti nijednu od dvije utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Grčke.

Nakon što je Zlatko Dalić s Hrvatskom izborio dodatne kvalifikacije protiv Grčke mnogi su pohitali u njegovo Livno napraviti reportažu s obitelji izbornika.

Stariji brat Miran i tada je govorio kako utakmice nogometne reprezentacije ne može pratiti zbog prevelikog stresa, a tako je bilo i u dodatnim kvalifikacijama.

“Ne mogu. Utakmice Hrvatske uvijek su mi preveliki stres, posebno sada kada brat vodi reprezentaciju. Ne gledam. Nisam ni prvu gledao”, kratko je kazao Miran kojemu su čestitke počele stizati odmah po završetku dvoboja u Pireju.

“Pratio sam sve na internetu, tako mi je lakše. U Livnu sam kod kuće, nisam nigdje išao, a poruke s čestitkama odmah su počele dolaziti”, nastavio je Dalić stariji koji vjeruje u reprezentativni uspjeh na Mundijalu.

“Hrvatski navijači su razgaljeni. Vidjelo se to neki dan i u Maksimiru. Sretan sam da je Zlatko u tome uspio. Drago mi je da je Hrvatsku odveo na Svjetsko prvenstvo, a nadam se da će i tamo ova reprezentacija ostaviti traga, proći skupinu, a za dalje ćemo vidjeti”, zaključio je Zlatkov brat.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.