Izaslanstvo HNS-a predvođeno izbornikom Nikom Kovačem posjetilo kamp u Brazilu

Izaslanstvo HNS-a predvođeno izbornikom Nikom Kovačem posjetilo kamp u Brazilu

Drago mi je što smo dogovorili sve detalje našeg boravka ovdje i već sada znamo da će nas u lipnju sve dočekati onako kako smo zamislili, rekao je Niko Kovač

Foto Tomislav Pacak/www.hns-cff.hr

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza predvođena Damirom Vrbanovićem, izvršnim predsjednikom i izbornikom Nikom Kovačem posjetila je Ecoresort Tivoli, kamp u kojem će hrvatska reprezentacija biti smještena od 3. lipnja do završetka sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu.

Izbornik Kovač uvjerio se u izvanredne uvjete u Tivoliju koji je smješten u pokrajini Bahia, 50-ak kilometara od Salvadora:

– Već u prosincu smo bili svjesni da smo odlično odabrali, sada smo se dodatno uvjerili u gostoljubivost i profesionalnost domaćina. Drago mi je što smo dogovorili sve detalje našeg boravka ovdje i već sada znamo da će nas u lipnju sve dočekati onako kako smo zamislili, rekao je Niko Kovač za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Delegaciju HNS-a primio je glavni direktor hotela Joao Eça Pinheiro s kojim su dogovoreni svi organizacijski detalji boravka hrvatske reprezentacije – od smještaja preko prehrane do sigurnosnih pitanja.

– Vrlo smo sretni i počašćeni što ćemo ovdje ugostiti Hrvatsku. Cijeli svijet će gledati otvaranje SP-a i ponosni smo što je Hrvatska odabrala Bahiju i resort Tivoli. Hotelsko osoblje sretno je zbog dolaska Hrvatske i učinit ćemo maksimum kako bismo Hrvatskoj pružili uvjete za što dulji ostanak u Brazilu, rekao je Eca.

Na obilasku trening kompleksa prisutan je bio i gradonačelnik gradića Praia Do Forte, Otavio Marcelo Matos de Oliveira, koji je upoznao delegaciju Saveza o tijeku radova na igralištu i okolnim objektima, uključujući centar za predstavnike medija.

Izvršni predsjednik Damir Vrbanović odradio je niz operativnih sastanaka s domaćinima.

– U prosincu smo Tivoli odabrali zbog odličnih uvjeta, no sada je stigao i red da definiramo organizacijske detalje kako bi sve spremno dočekalo reprezentaciju kada 3. lipnja ovdje dođemo. Razmišljali smo o svakoj sitnici i lako pronašli zajednički jezik s odličnim domaćinima, pa ne sumnjam da će svi reprezentativci biti maksimalno zadovoljni, rekao je Damir Vrbanović.

Nakon posjeta Tivoliju, izaslanstvo Saveza putuje u Florianopolis gdje će biti održana dvodnevna FIFA-ina radionica za sve zemlje sudionice s različitim temama – od marketinga preko medija do sigurnosti i transporta. Liječnik reprezentacije, dr. Zoran Bahtijarević, sudjelovat će i na zasebnom liječničkom simpoziju. Uz izvršnog predsjednika Vrbanovića i izbornika Kovača, u Brazilu su povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, asistentica reprezentacije Iva Olivari, voditeljica marketinga Martina Mačković, voditelj ticketinga Nikša Martinac i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.