Izbornik ima podršku HNS-a: “Dalić će voditi Hrvatsku u Rusiji”

Izbornik ima podršku HNS-a: “Dalić će voditi Hrvatsku u Rusiji”

Dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza potvrdio je ono što je javnost očekivala.

Izborniku Zlatku Daliću nakon uzvratnog dvoboja protiv Grčke ističe mandat na klupi hrvatske nogometne reprezentacije. Iako se s klupom Hrvatske u slučaju plasmana u Rusiju povezivalo i Carla Ancelottija, Dalić će sigurno ostati na klupi izbori li Svjetsko prvenstvo.

Radosnu vijest potvrdili su iz Hrvatskog nogometnog saveza, točnije sudbonosne riječi kazao je Marijan Kustić, član Izvršnog odbora HNS-a i dopredsjednik Saveza.

“Dalić ima apsolutnu podršku cijelog Izvršnog odbora i HNS-a. U to smo se svi uvjerili nakon utakmica protiv Ukrajine i Grčke, koje je odradio fantastično. Uvjeren sam da je Dalić taj koji će voditi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Da, uvjeren sam”, kazao je Kustić koji govori o tome kakvu je transformaciju Dalić donio u samo nekoliko tjedana.

“Dalić je vratio nacionalni nabojnavijači su igrali zajedno s igračima u Maksimiru, nosili su ih od prve minute. Iskreno, ne sjećam se kad se posljednji put skandiralo nekom hrvatskom izborniku. Skandiralo se svim igračima, ma to je ono što smo svi čekali. U takvoj atmosferi je gušt igrati. To je ono što nam je trebalo. Vjerovao sam u Dalića od prvog dana, došao je raditi sa srcem, to se ne može sakriti. Ima iskustvo, ima znanje, ima ono nešto čime je zaludio svlačionicu, puno razgovara s njima… Ma, Dalić je pravo rješenje”, zaključio je Kustić.

Po povratku u Zagreb sutra ujutro Dalić bi i službeno trebao potpisati izbornički ugovor.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.