Izbornik Kockastih poručio: “Veselim se punom Maksimiru!”

Izbornik Kockastih poručio: “Veselim se punom Maksimiru!”

Izbornik Zlatko Dalić poštuje protivnika, ali vjeruje u sposobnosti svoje reprezentacije.

Foto: Twitter

Nakon što je Hrvatska izvukla Grčku u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, oglasio se i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

“Puni smo poštovanja prema Grcima. Oni su možda najslabije plasirana reprezentacija u doigravanju, ali moramo biti svjesni da igramo protiv teškog suparnika, pogotovo s obzirom na to da je uzvratna utakmica u Grčkoj. Moramo učiniti sve za pravi rezultat u Zagrebu jer će u uzvratu biti vruće. No, radujem se punom Maksimiru i podršci hrvatskoj reprezentaciji”, kazao je izbornik prihvativši ulogu favorita u dodatnim kvalifikacijama.

“Puno će toga ovisiti o nama i našoj reprezentaciji, a nadam se samo da ćemo svi biti spremni i zdravi. To mi je najvažnije. Imamo vremena za pripremu utakmice, na nama je sada sve proučiti”, nastavlja Dalić.

Hrvatska je do sad šest puta igrala protiv Grčke, a samo je jednom uspjela izaći kao pobjednik. Ipak, izbornik je svjestan mogućnosti grčke reprezentacije.

“Grci imaju iskusnu momčad te njemačkog izbornika koji im donosi borbenost i agresivnost. Igraju čvrsti nogomet koji se temelji na prekidima, uvijek na tijesne rezultate”, zaključio je Dalić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.