Izbornik Krajan: “Izgleda da smo morali doći do finala da okupimo taj dream team..”

Izbornik Krajan: “Izgleda da smo morali doći do finala da okupimo taj dream team..”

Krajan: 'Imam ideje, ali nisu iskristalizirane...valja sačekati...'

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan rekao je na konferencije za medije kako još nije donio konačnu odluku o tome koga će nominirati za pojedinačne dvoboje te dodao da su to slatke brige sada kad na okupu ima najbolju momčad.

“Imam ideje, ali nisu iskristalizirane. Čekat ćemo do četvrtka. Imamo puno više opcija s Ivom u momčadi. To i meni olakšava situaciju. Izgleda da smo morali doći do finala da okupimo taj ‘dream team’. Vrlo mi je drago da se Ivo odazvao jer nam je vrlo bitan. Bio mi je bitan i prije jer ja uvijek želim najbolju ekipu. No, na vrijeme smo se skupili”, izjavio je Željko Krajan.

Neizvjesnost oko drugog igrača mnogo je veća kod Argentinaca. Ni Željko Krajan nije siguran koga Daniel Orsanic u petak namjerava suprotstaviti Marinu Čiliću.

Pella i Delbonis su pobjeđivali kad su igrali, znamo što je Mayer napravio u Velikoj Britaniji. Sva trojica mogu igrati i mogu igrati dobro. Nema nekih velikih tajni jer se svi igrači dobro poznaju”, zaključuje hrvatski izbornik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.