Izbornik se ispričao Kramariću pa poručio: “Ja sam spreman za Rusiju”

Izbornik se ispričao Kramariću pa poručio: “Ja sam spreman za Rusiju”

Izbornik još uvijek nema ugovor s HNS-om, ali spreman je voditi reprezentaciju u Rusiju gdje ju je i odveo.

Foto: Lea Perhoč

Remi bez golova bio je dovoljan da Hrvatska prođe Grčku i peti se put nađe u ždrijebu Svjetskog prvenstva u nogometu. Nakon utakmice medijima se obratio i Zlatko Dalić koji očekuje potpis ugovora s HNS-om nakon što je svoj dio usmenog dogovora ispunio.

“Ja sam spreman. Bit će to sve ok. Ja sam spreman, lako ćemo se dogovoriti, s moje strane, već smo se dogovorili. Nisam do sada nikada doživio da vodim reprezentaciju na velikom natjecanju. Rekao sam igračima, dajte da odradimo ovo večeras, čeka vas sedam mjeseci rada u klubovima, a onda ćemo zajedno na SP. Ova generacija može napraviti jako puno, šteta bi bila da nešto ne napravimo”, kazao je Dalić nakon susreta te se ispričao Andreju Kramariću kojega je iznenada ostavio na klupi.

“Nije zaslužio da bude na klupi nakon Ukrajine i Grčke, dužan sam mu ispriku, ali u ovoj utakmici sam trebao nešto drugačije. Nije mi problem kazati sorry. Kalinić je imao težak posao sa stoperima, Mandžukić je morao otvoriti bok”, opravdao se izbornik koji je čestitao onima koji to najviše zaslužuju.

“Čestitam igračima. Odradili su lavovski posao, prvo Ukrajina, sad Grčka, svaka im čast. Napravili smo što smo trebali. Preuzeo sam veliki teret i odgovornost, znam da svi u Hrvatskoj slave, i ovo je završilo hvala Bogu. Pritisak je bio golem. Nema smisla previše pričati o utakmici”, zaključio je izbornik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.