Izbornik Stanković objavio popis za turnir u Makedoniji

Izbornik Stanković objavio popis za turnir u Makedoniji

Mato Stanković/Foto: www.hns-cff.hr

Izbornik hrvatske futsal reprezentacije Mato Stanković objavio je popis reprezentativaca na koje računa za nadolazeći prijateljski turnir u Makedoniji, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Prijateljski turnir na kojem će osim Hrvatske sudjelovati i reprezentacije domaćina Makedonije te Mađarske i Azerbajdžana održat će se u Velesu od 23. do 27. ožujka. Reprezentativci su se danas, 22. ožujka okupili u Zagrebu, otkuda će otputovati u Makedoniju. Na popisu je 13 igrača, a očekivano s obzirom na ishod jučerašnjeg sastanka nema igrača Split Tommyja. Također svi reprezentativci na ovom popisu igraju za hrvatske klubove, najviše četvorica za Futsal Dinamo, dok su trojica iz Nacionala.

Hrvatsku će u Makedoniji predstavljati sljedeći igrači: Tihomir Novak (Nacional), Franco Jelovčić (Nacional), Kristijan Postružin (Nacional), Almedin Bundavica (Brod 035), Filip Bašković (Novo vrijeme), Gordan Duvančić (Osijek Kelme), Stjepan Perišić (Crnica), Kristijan Grbeša (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Futsal Dinamo), Vedran Matošević (Futsal Dinamo), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Marin Musinov (Novo vrijeme) i Ivan Mladina (Osijek Kelme).

Prvu utakmicu naši reprezentativci odigrat će u petak 24. ožujka protiv Azerbajdžana, a zatim u subotu slijedi utakmica protiv Mađarske, a u nedjelju protiv domaćina Makedonije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.