IZBORNIK TUCAK OBJAVIO POPIS IGRAČA ZA ODLAZAK NA PRIPREME U SAD

IZBORNIK TUCAK OBJAVIO POPIS IGRAČA ZA ODLAZAK NA PRIPREME U SAD

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa za nadolazeće pripreme u Kaliforniji.

Hrvatski vaterpolisti će od 06. do 15. lipnja u tamošnjim gradovima Los Angelesu i San Franciscu s američkom reprezentacijom odigrati četiri službene utakmice.

Na popisu izbornik našli su se sljedeći  reprezentativci: Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Anđelo Šetka, Marko Bijač, Ivan Krapić, Ante Vukičević, Marko Macan, Ivan Marcelić, Ivan Buljubašić, Loren Fatović, Javier Garcia Gadea, Kristijan Milaković,  Luka Lozina, Andrija Bašić, Franko Lazić

Stručni stožer čine: Ivica Tucak, izbornik; Pero Kuterovac, pomoćni trener; Mile Smodlaka, pomoćni trener; Igor Pezelj, pomoćni trener; Damir Luketić, fizioterapeut; Boris Labar, liječnik i  Ratko Rudić, član Stručnog savjeta.

Utakmice će se igrati prema sljedećem rasporedu:

Petak, 09.lipnja Hrvatska – SAD Riverside
Nedjelja, 11.lipnja Hrvatska – SAD Stanford
Utorak, 13.lipnja Hrvatska – SAD Thousand Oaks
Srijeda, 14.lipnja Hrvatska – SAD Long Beach

Nakon američkih priprema reprezentacija se potom vraća u Hrvatsku gdje će se od 16. do 19. lipnja pripremati u Zagrebu za Super finale Svjetske lige u Moskvi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.