IZBORNIK TUCAK OBJAVIO POPIS IGRAČA ZA VOLVO KUP

IZBORNIK TUCAK OBJAVIO POPIS IGRAČA ZA VOLVO KUP

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa za nadolazeći međunarodni turnir u Budimpešti – Volvo kup. Na turniru koji se održava od 10. do 12. veljače, uz Hrvatsku sudjeluju i reprezentacije Crne Gore, Slovačke i Mađarske.

Izbornik Ivica Tucak odabrao je sljedeće reprezentativce: Marko Bijač,  Ivan Marcelić, Duje Jelovina, Luka Lončar, Ivan Krapić,  Luka Lozina, Marko Macan,  Andro Bušlje,  Marino Čagalj, Ivan Buljubašić, Mislav Vrlić, Sandro Sukno,cLuka Bukić, Loren Fatović, Ante Vukičević,  Anđelo Šetka, Maro Joković, Kristijan Milaković,  Ivan Domagoj Zović.

Stručni stožer čine:  Ivica Tucak izbornik, Pero Kuterovac pomoćni trener, Mile Smodlaka pomoćni trener, Igor Pezelj pomoćni trener, Damir Luketić fizioterapeut

Utakmice Volvo kupa odigravat će se po sljedećem rasporedu:

Petak, 10.2. Hrvatska – Crna Gora, Mađarska – Slovačka
Subota, 11.2. Hrvatska – Slovačka, Mađarska – Crna Gora
Nedjelja, 12.2. Crna Gora – Slovačka, Mađarska – Hrvatska

Iza turnira reprezentacija odmah putuje na 4. utakmicu FINA Svjetske lige u Atenu, gdje se sastaju s grčkom reprezentacijom. Grčka je u drugom susretu ove skupine svladala Francuze rezultatom 16:7 i također konkurira za prvo mjesto skupine, a popis igrača koji će se sastati s Grcima izbornik Tucak će naknadno objaviti. Svi koji putuju na Volvo cup konkuriraju za odabranih 13. koji putuju u Grčku.

Na konferenciji za medije, pred odlazak u Budimpeštu i Atenu, izbornik i reprezentativci predstavit će posljednje informacije vezane uz reprezentaciju. Ujedno, na predstavljanju nadolazećih aktivnosti Hrvatske vaterpolske reprezentacije, izvršni direktor HVS-a Perica Bukić i predstavnik tvrtke Carvel potpisat će Ugovor o sponzorstvu, čime je Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila respektabilnog partnera. Tvrtka CARVEL D.O.O. uspješno posluje od 1991. god kao ovlašteni uvoznik i distributer sportskih i modnih brendova obuće i tekstila. Svojim radom i rezultatima dobili su i povjerenje za distribuciju velikog broja brendova:  Rider, Ipanema, Diadora, Bjorn Borg, Ipanema, Wrangler, Calvin Klein, Mustang, British Knights, Olang, Gri Sport, Australian i dr.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.