Izbornik Željko Babić uputio naknadni poziv Alenu Blaževiću za reprezentativni tjedan

Izbornik Željko Babić uputio naknadni poziv Alenu Blaževiću za reprezentativni tjedan

Hrvatskoj muškoj rukometnoj reprezentaciji za reprezentativni tjedan priključuje se igrač MOL Pick Szegeda Alen Blažević.

Foto: Damjan Raguž

Njemački Kiel zatražio je od Hrvatskog rukometnog saveza da oslobodi Domagoja Duvnjaka od reprezentativnih obveza zbog problema s koljenom. Hrvatski reprezentativac razgovarao je s izbornikom Željkom Babićem koji je umjesto Domagoja Duvnjaka naknadni poziv poslao Alenu Blaževiću.

”Razgovarao sam s Domagojem Duvnjakom proteklih dana. Već dulje vrijeme ima problema sa skakačkim koljenom i ovaj reprezentativni tjedan iskoristit će za adekvatne terapeutske programe u svom klubu. Na njegovo mjesto pozvali smo Alena Blaževića koji igra zapaženu ulogu u Pick Szegedu i koji zaslužuje naći se u krugu kandidata koji se bore za mjesto u hrvatskoj reprezentaciji”, rekao je izbornik Željko Babić o naknadnom pozivu.

Podsjećamo, hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija okuplja se sutra, od 13 sati u Hotelu Panorama Zagreb  kada će biti održana i  konferencija za medije na kojoj će prisustvovati koordinator za muški rukomet Ivano Balić, izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Željko Babić i članovi rukometne reprezentacije.

alen-blazevic

Alen Blažević foto: www.pickhandball.hu

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.