Izjava Željka Kopića nakon pobjede Hajduka

Izjava Željka Kopića nakon pobjede Hajduka

Hajduk je danas savladao aktualnog prvaka BiH,mostarski Zrinjski i osvojio treće mjesto na turniru u Gabeli.Prenosimo izjavu trenera Hajduka nakon susreta.

Željko Kopić: “Ponovno smo igrali po teškim uvjetima, ali vidjeli smo dobru utakmicu s puno tempa. Igrači koji su započeli susret igrali su svih 90 minuta. Bitno mi je da se nitko nije ozlijedio, da smo odigrali dobro i u konačnici pobijedili. Bilo je dosta dobrih stvari, s obzirom na zahtjevan travnjak po kojem se igralo. U obje utakmice u Gabeli smo ravnomjerno rasporedili minutažu i vidjeli ono šta nas je zanimalo uoči nastavka sezone. Imamo još osam dana do prve utakmice protiv Cibalije u Vinkovcima i napravit ćemo sve da u najboljem mogućem stanju dočekamo tu utakmicu.”

“Generalno sam zadovoljan s većinom odrađenih stvari tijekom pripremnog razdoblja. Imali smo nekakve male ozljede, ali vjerujem da će se i taj dio vrlo brzo i kvalitetno sanirati. Veseli me da će nam se momčadi uskoro na treninzima pridružiti i Marko Futacs, oporavak Gustava Carbonierija također ide u dobrom smjeru i nadam se da ćemo brzo biti kompletirani. Imamo puno potencijala i još dosta posla, ali vjerujem da ćemo na proljeće biti pravi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.