SP Francuska

Izjave hrvatskih rukometaša: ‘To je sport…’

Izjave hrvatskih rukometaša: ‘To je sport…’

"Znam da ćemo napraviti sve da odemo s ovog turnira s medaljom“, siguran u vlastiti maksimum i maksimum ostalih reprezentativaca, komentirao je Tin Kontrec...

U nastavku vam donosimo  izjave hrvatskih rukometaša nakon jučerašnjeg poraza…

“Razočarani smo i tužni. Malo je takvih prilika. Mislim da smo zakinuti za suđenje. Šteta za taj penal, ali ne možemo nikoga okrivit za to. Imali smo priliku usprkos lošem suđenju. Sutra imamo utakmicu za treće mjesto i idemo dalje, rekao je Marko Mamić nakon jučerašnje utakmice.

Suigrač Ivan Pešić s imperativom protiv današnjeg protivnika “Kad ovako izgubiš u zadnjoj minuti, odnosno sekundi jako je teško. Nismo imali dosta sreće danas pogotovo na kraju. Što je tu je, treba dobiti Slovence.”

Domagoj Duvnjak  je postigao tri gola na utakmici i dao je svoj maksimalan doprinos u obrani: „Teška utakmica. Izbornik je rekao – „to je sport“. Nekad pobijediš, nekad izgubiš. Meni je drago što smo ostavili srce na parketu,da smo izašli krvavih koljena.“

Tin Kontrec komentirao je s ‘težinom’ poraz, no  siguran je u današnji maksimalan angažman hrvatskih reprezentativaca protiv Slovenije: „Teško je bilo što pametno reći poslije ovoga, imali smo taj penal za finale koje se jako dugo čeka. Međutim eto, mala doza sreće je otišla na stranu Norvežana, ušli su u te produžetke s većom dozom samopouzdanja. Ovo nas je dosta emotivno ispraznilo, trebat će se odmoriti i napuniti baterije. Znam da ćemo napraviti sve da odemo s ovog turnira s medaljom.

Hrvatska za brončanu medalju protiv Slovenije danas od 20:45.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.