Izjave nakon poraza Cibone od FMP-a

Izjave nakon poraza Cibone od FMP-a

Sljedeću utakmicu Cibona će u Draženovom domu ugostiti Hermes Analiticu u 5.kolu HT Premijer lige u utorak, 7.studenog u 18 sati.

foto: https://www.facebook.com/cibona.zagreb/photos/

Košarkaši Cibone poraženi su u 7.kolu ABA lige od momčadi FMP rezultatom 99:79.

“Izgubili smo u drugoj četvrtini kada smo primili 29 poena i tada je FMP otišao na 15 razlike. Vratili smo se u igru, imali smo otvoreni šut za tricu, ali ga nismo iskoristili što su oni kaznili. Glave nam nisu prave, moramo sjesti i razgovarati unutar momčadi. Pristup je bio loš, sram me je kako je večeras izgledala moja momčad“, izjavio je trener Slobodan Subotić na konferenciji za novinare nakon utakmice.

”Mislim da je FMP bio svježiji od nas. Čović je bio njihov ključni igrač. Nismo ga mogli zaustaviti, zabio nam je 23 koša uz 10 asistencija što je rezultiralo njihovoj pobjedi”. izjavio je igrač Cibone Karlo Uljarević.

Najbolji strijelci među Vukovima bili su Luka Žorić sa 15 poena te Cleveland Melvin i Josip Bilinovac s 12, dok je domaću momčad predvodio kapetan Filip Čović s 23 poena.

Sljedeću utakmicu Cibona će u Draženovom domu ugostiti Hermes Analiticu u 5.kolu HT Premijer lige u utorak, 7.studenog u 18 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.