Izvršni odbor NS Varaždinske županije jednoglasno uz Šukera, navijači nezadovoljni!

Izvršni odbor NS Varaždinske županije jednoglasno uz Šukera, navijači nezadovoljni!

Takva odluka izazvala je burnu reakciju kod navijača, baš kao i u Šibeniku i Osijeku.

Davor Šuker/Foto: www.hns-cff.hr

U srijedu se u Varaždinu odvijala slična scena koja se već odvijala i u drugim županijskim nogometnim savezima koji si izglasali povjerenje Davoru Šukeru, aktualnom predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza.

Naime, Izvršni odbor Nogometnog saveza Varaždinske županije pružio je jednoglasnu potporu Šukeru u izborničkoj borbi za predsjednika HNS-a, što je potvrdio predsjednik Županijskog nogometnog saveza Nenad Horvatić. Takva odluka izazvala je burnu reakciju kod navijača, baš kao i u Šibeniku i Osijeku, koji su nezadovoljni aktualnim predsjednikom i koji žele promjene u hrvatskom nogometu.

Stoga se oglasila Udruga navijača White Stones Varaždin propćenjem kojeg prenosimo u cjelosti:

“UMJESTO DA PODRŽITE PRAVDU I POŠTENJE, VI GLASATE ZA MAFIJU I UNIŠTENJE!

U srijedu 29.11.2017. u večernjim satima uhljebi iz ŽNS Varaždin zabili su deveti čavao na lijes hrvatskog nogometa! Od uhljeba i političkih pijuna, ljudi kojima je nogomet i njegova budućnost strani pojam ništa drugo nismo ni očekivali.

Način na koji su to učinili dovoljno govori o njima te govori i to da su svjesni da rade prljavi posao. Umjesto da SVI klubovi imaju pravo glasa za to čija će se kandidatura podržati, izvršni odbor ŽNS Varaždin dao si je pravo da tu odluku donese sam i tom odlukom potvrdi diktaturu jednog čovjeka (svi znamo kojeg), odnosno praktički onemogući postojanje protukandidata.

Stoga vam poručujemo – svojim potpisom podržali ste mafiju i kriminal, podržali ste ubojice hrvatskog nogometa, zanemarili ste tisuće djece i budućih naraštaja, zanemarili ste klubove koje zastupate, zanemarili ste ljude iz županije koje zastupate. Sramite se!

Unatoč svemu, naša borba za pravedniji nogomet se nastavlja. U toj borbi spremni smo stati rame uz rame sa svim istomišljenicima, neovisno o “rivalstvima”.

Na nama navijačima svih klubova je da prepoznamo trenutak u kojem se nalazimo, jer u pitanju je budućnost svega onoga za što živimo!

DOSTA JE BILO, HOĆEMO PROMJENE U HRVATSKOM NOGOMETU!
UN WHITE STONES”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.