Jakov Gojun: Suze nakon utakmice pokazale su koliko smo htjeli finale

Jakov Gojun: Suze nakon utakmice pokazale su koliko smo htjeli finale

- Hvala publici na podršci. Što da kažem o utakmici. Mislim da smo zaslužili finale, bili smo bolja ekipa na terenu, rekao je Željko Musa

Željko Musa, Jakov Gojun, Marko Kopljar/Getty Images

Hrvatski rukometaši bili su vidno razočarani nakon polufinalne utakmice protiv Danske. Svi su bili složni u ocjeni da treba dignuti glave i dati maksimum protiv Španjolske u borbi za broncu, ali isto tako bilo je teško prijeći preko nekih stvari koje su se dogodile u polufinalu.

– Mislim da je izbornik rekao sve, ove suze su pokazale što smo htjeli i zašto smo došli. Zaslužili smo igrati u finalu. Što se tiče gospode u žutom bit ću kratak. Ovo je poniženje sporta, nama je teško kada ginemo na terenu 60 minuta i da ti netko 60 minuta stalno uzima, ne znam kako da to objasnim. Hrvatska nacija vidjela je kako se borimo. Nema veze, idemo po broncu, rekao je Jakov Gojun.

Željko Musa, popu većine suigrača, također nije bio previše pričljiv što je i razumljivo nakon poraza.

– Hvala publici na podršci. Što da kažem o utakmici? Mislim da smo zaslužili finale, bili smo bolja ekipa na terenu. Eto Danska je u finalu, želim im pobjedu, mi se moramo izboriti za treće mjesto, rekao je Musa.

– Ne znam da li su nam koju kontru uopće istrčali. Mi smo promašili neke prilike, pokazali smo puno toga,  šteta što nismo pobijedili. Drugo poluvrijeme nismo dobro odigrali, izgubili smo, ne možemo tu ništa promijeniti. Medalja je medalja, bolje je s pobjedom otići doma. Već smo pokazali da se možemo vratiti nakon poraza u polufinalu, ustvrdio je Manuel Štrlek.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.