James Blake se baca u trenerske vode?

James Blake se baca u trenerske vode?

Bivši TOP 10 tenisač, Amerikanac James Blake želi ostati u tenisu, ali opovrgnuo je nagađanja kako će trenirati nekog profesionalnog igrača.

Umirovljeni američki tenisač James Blake ne može bez omiljenog sporta. Bivši TOP 10 igrač na ATP touru sa harvardskom diplomom koji trenutno pomaže Jacku Socku u razvoju njegove karijere i radi na usavršavanju mladih tenisača pod okriljem teniskog saveza SAD-a izrazio je želju za osnivanjem vlastite teniske akademije.

Blake je igračku karijeru završio 2013. godine, a 35-godišnji Amerikanac još uvijek nastupa na veteranskim turnirima, a jedan od nadolazećih biti će onaj u New Havenu.

“Shvatio sam koliko je tenis napravio za mene i koliko još uvijek želim biti dio svega toga. Mislim da je bolje nastaviti u sportu u kojemu sam već dugo vremena, nego krenuti s nečim drugim od nule.”

Ipak, Blake želi nastaviti rad mladim tenisačima, osnovati akademiju u rodnom Connecticutu ili u nekim toplijim krajevima, dok rad s profesionalnim tenisačem ne dolazi u obzir zbog učestalih putovanja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.