Jasmin Repeša nakon prvog poraza: Sve će to doći na svoje, važno je da igraju zajedno

Jasmin Repeša nakon prvog poraza: Sve će to doći na svoje, važno je da igraju zajedno

- To je prva utakmica u koju smo uključili četiri igrača koji su bili pošteđeni (Bogdanović, Ukić, Tomić i Žorić) i rezultiralo je ovakvom igrom, što je bilo i logično. Ipak je potrebna prilagodba, objašnjava izbornik

Trening hrvatske reprezentacija/www.hks-cbf/hr

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je na turniru u francuskom Pau prvi poraz u okviru priprema za SP u Španjolskoj. Nakon čudne utakmice u kojoj je Hrvatska imala loše i dobre intervale domaćin je slavio rezultatom 81:71.

Hrvatsku u subotu očekuje susret sa Srbijom s početkom u 16:30 sati. Unatoč svemu izbornik Jasmin Repeše nije bio previše nezadovoljan nakon ispita sa Francuskom.

– To je prva utakmica u koju smo uključili četiri igrača koji su bili pošteđeni (Bogdanović, Ukić, Tomić i Žorić) i rezultiralo je ovakvom igrom, što je bilo i logično. Ipak je potrebna prilagodba. Donijelo je sve to određene oscilacije koje smo mogli vidjeti na početku i na samom završetku igre. No sve će to doći na svoje, važno je da igraju zajedno, da podižu formu i na kraju krajeva da se oplemeni sustav igre. Zadovoljan sam sa 20 minuta utakmice, pogotovo trećom četvrtinom. No ako me pitate za sveukupni dojam, s jednim dijelom sam prezadovoljan a s jednim jako nezadovoljan, rekao je nakon utakmice izbornik Repeša.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.